Sekarang ni dah masuk musim durian dah korang! Mesti korang jadi hantu durian kan, nak nak lagi yang ada dusun…

Tuan/Puan pernah dengar tentang serunding Kampung Laut HajiWan? Semenjak dua ni, Cik Min dok dengar orang sibukkk cakap tentang serunding…

Serunding ayam paling sedap? Betul ke sedap? Yelah, kira bukan calang-calang dah tu kalau boleh dapat title serunding ayam paling…

Makanan diet yang sedap dan kenyang? Ada ke? Boleh kenyang ke makan makanan diet? Bukan nanti kena cut sebahagian besar…

Susu Farm Fresh sedap! Siapa dekat sini suka minum susu tapi selalu jumpa yang tak kena dengan tekak? Bagi Cik…

Masih ada yang belum cuba ramen hacks paling viral di Tiktok ke? Rugilah kalau belum cuba sebab sedap sangat sampai…

Siapa dekat sini, suka makan kerabu maggi? Haa..kerabu maggi ni sebenarnya makanan favourite Cik Min tau! Cik Min kalau pergi…

Walaupun tahun ini kita raya mengejut selepas dua tahun tidak beraya bersama keluarga tercinta, tetapi ramai dalam kalangan kita berjaya…

Crab Rangoon viral ini merupakan antara resepi yang memang hit lah baru-baru ini! Siapa je tak tahu kan… Ia sangat…

Ramai tak penggemar tomyam dekat sini? Restoran mana yang korang selalu pergi? Haaa, hari ni Cik Min nak review sikit…