Pengiklanan

Anda berminat untuk mengambil servis pengiklanan di blog kami?

Perusahaan bidang makanan dan minuman (food & beverages)?

Adakah anda seorang usahawan yang menjalankan perusahaan dalam bidang makanan dan minuman (food & beverages)? Di MakanLokal.com, kami mempunyai matlamat yang tinggi untuk membantu perusahaan anda menjadi lebih terkenal.

Hubungi kami untuk mengetahui pakej yang disediakan dengan harga yang sungguh berpatutan. Kami faham bahawa mengeluarkan kos bukanlah perkara yang kecil dan perlu dipertimbangkan oleh setiap usahawan. Justeru, kami berminat untuk menawarkan servis yang berpatutan sesuai dengan kemampuan usahawan.

Jenama?

Adakah anda merupakan pengeluar bagi sebuah jenama? Usah khuatir, kami mempunyai pelan untuk maksimumkan jenama anda di website ini pada harga yang menarik.

Di MakanLokal.com, kami sedia maklum bahawa kami hanyalah sebuah syarikat yang kecil. Meskipun begitu, kami sentiasa memberikan sepenuh tenaga dan usaha agar dapat memberikan hasil yang berkualiti dan terbaik pada harga yang amat berpatutan. Gerenti, anda takkan menyesal!

Anda berminat?

Klik https://ezy.la/PakejPengiklanan untuk maklumat lanjut. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, sila emelkan ke portal.lunaworks@gmail.com.